Dimarts 7, a les jornades culturals vàrem fer robiols.
Alguns els vàrem fer de "nocilla", altres de cabell d´àngel, altres de confitura d´albercoc... la qüestió és que tots varen ser molt bons.
La nostra mestra, na Neus, va fer la pasta amb els ingredients següents:
-1 kg. de farina
- 300 gr. de saïm
-250 gr. de sucre
- 300cl. de suc de taronja.
A la classe tothom mirava atentament per no perdre-se´n detall.
Primer vàrem fer net el bol on havíem de posar els ingredients, després posarem els ingredients i ho barrejàrem; llavors na Neus ens va donar una bolla de 50 gr. per fer els robiols.
Alguns sortiren un poc feos, d'altres de millors, però per ser el primer pic varen ser molt bons.
N'Aina, era l'encarregada de vigilar les nostres obres que no estiguessin massa temps al forn.
A les dues alguns robiols no varen arribar a casa com el meu perquè ja el m'havia menjat.
En definitiva, va ser un dia, podem dir, d'aventures ja que era una experiència nova.
Marc Coll
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada